07 August 2016

FESTIVAL 1/2

Mul oli nii tore võimalus olla Intsikurmu Music Festivali üks fotograaf. Lihtsalt võrratu kogemus.
Kogu festival oli mega mõnus ja super hästi korraldatud.
Rohkem pilte leidad ka :
ja Intsikurmu facebook 
Ära kopeeri pilte ilma luba küsimata!

4 comments :

 1. Sul on nii superhead pildid, Keir. Ma loodan, et sa kindlasti jätkad. See üritus oli nii hea, hästi korraldatud, ilusti kaunistatud (tuled ja kõik :D). Sööki ja jooki müüdi väga hästi kuigi järjekorrad olid pikad, aga see käib asja juurde. Ei mingeid palju kakerdavaid joodikuid (sellest ei saa üle ega ümber), aga kõik olid sellestki hoolimata sõbralikud ja mingeid kaklusi ei toimunud. Kõik olid sõbralikud. Iga aasta tulevad just sellised inimesed Intsikurmu kokku. Tahan kindlasti järgmine aasta ka tulla. :D :D <3 <3. Mulle meeldisid väga ka esinejad. Kõige rohkem Marten Kuningas, Noep, Ingrit Lukas, Mick Pedaja. Kes sulle kõige rohkem meeldis? Muidugi ma ei väsi kordamast: Superhead pildid!!!(nägin ka Postimehes sinu pilte :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woww, nii toredat kommentaari polegi kaua aega olnud. Mulle ka megalt meeldis kogu üritus ning muidugi rahvas oli ka super. Ma küll ei jõdnud kõigi kontserditele, aga enim meeldisid mulle Noep, Reket ja muidugi Tommy Cashi show oli cool.
   Nii tore oleks su nime ka teada :)

   Delete